Wat kan Schorten van Arrabel voor uw bedrijf betekenen?

Naast particuliere dames schorten, maak ik ook regelmatig schorten voor bedrijven. Denk hierbij aan catering bedrijfjes, schorten voor de bediening in restaurants, schorten voor beauty salons etc.

U hebt keuze uit de schorten die u op de website ziet, maar u kunt ook schorten laten maken naar uw wens, met stoffen en details die u handig en mooi vindt. Want als uw bedrijf zich onderscheidt door originaliteit en kwaliteit, wilt u dat in alles uitstralen. Een voor het bedrijf naar wens gemaakt schort hoort daar natuurlijk bij.

Het schortje dat het meest wordt gekocht door bedrijfjes is schortje Audrey, het rood geruite schortje met het witte losse voorschortje. Het voorschortje pas ik dan aan zodat er een grote zak ontstaat. Ook heb ik al regelmatig heren schort hiervan gemaakt. Dan echter zonder de witte kanten randjes en in plaats van een zwart strikje komt er dan een zwart stropdasje op. Natuurlijk geheel vast gestikt, want anders hangt de stropdas in het vuur of in de soep!

Sinds twee jaar maak ik ook grote dirndl schorten voor bedrijfsuitjesgroep.nl. Dit bedrijf organiseert bedrijfsuitjes met diverse thema’s waaronder een Alpenfest. Zij wilden graag dat deze schorten leken op dirndl jurken, maar ze moesten wel one size zijn. Dus iedereen, dik, dun, lang, kort, moet ze aankunnen. Ik heb hier een ontwerp en offerte voor gemaakt en mocht er inmiddels 65 maken. 65 stevige schorten met veel stof en heel bewerkelijke dubbele, bovenlijfjes. Dus van een hele goede kwaliteit, maar met mooie details. Enorm veel werk maar o zo leuk. Dit was echte uitdaging waarin ik mijn creativiteit goed kwijt kon.

Vanaf 1 januari 2017 is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uw logo en/of naam op uw schorten te laten borduren. Hierbij zijn de eenmalige opstartkosten € 25,--. Daarnaast betaalt u ongeveer € 10,-- á € 15,-- borduurkosten per schort, afhankelijk van het aantal steken. Natuurlijk krijgt u eerst een prijsopgaaf.

Heeft dit uw interesse gewekt, neem dan contact met me op: info@schortenvanarrabel.nl. Dan kunnen we eens kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren!

 

Arrabel Klarenbeek
Schorten van Arrabel

 

© 2013 - 2024 schorten van arrabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel